23 Mayıs 2014 Cuma

Bu nikah şekerleri çok beğeniliyor


Bu işle 5 yıldır uğraşıyorum ama son yıllarda nikahların yanı sıra birçok benzer törende nikah şekerleri ön plana çıkmaya başladı. Ve her çift nikah şekeri alarak davetlilerine dağıtmayı tercih ediyor. Son zamanlarda klasik nikah şekerleri arasına giren 2 model oldu onu paylaşmak istedim. Aşağıda da fotoğrafı görünen bu iki model son zamanlarda çok fazla talep görmeye başladı. ve ihtiyacı olsun olmasın imkanı olan her çift bu şekerlerden yaptırmaya başladı. Umarım sizde beğenirsiniz.

mantar tıpalı şişe nikah şekeri
Mantar Tıpalı Şişe Nikah Şekeri

Mantar tıpalı şişe nikah şekerinin içinde ilk bakışta taş olduğunu düşünebilirsiniz. Taşa ne kadarda çok benzese içinde taş görünümünde çikolatalar yer alıyor. Bu da modeli oldukça çekici hale getiriyor. Modeldeki kurdele ve gül rengi tabi ki talebe göre değiştiriliyor.


Yastık Nikah Şekeri
Bu modelde çok yaratıcı bir model. Gerçek bir yastık hazırlanmışcasına emek harcıyor tedarikçimiz. Üzerindeki "Bir yastıkta ömür boyu" yazısı yerine dilerse çiftler belli bir fark karşılığında kendi isimlerini yazdırabiliyorlar. Bu modellerde türlü türlü renk seçenekleri mevcut. Kurdelede baskı talep edildiğinde en kaliteli baskı sonucunu verdiği için sadece beyaz kullanabiliyoruz.
Sitemizin adresi www.cannikahsekeri.com 
Mutlaka ziyaret ederek yorumlarınızı esirgememenizi rica ediyorum.


Hiç yorum yok: